ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Локум помага при хроничен бронхит

В 600 г вода се слагат 2 цели лукума, 3 леко счупени орехи с черупките е 2 листа индрише с дръжките. Вари се до стопяване на локума и се прецежда. Пие се на 2 часа по 1 супена лъжица. Добре е да се направи няколко пъти.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от медуница, листа от живовляк и стръкове от мащерка и 20 г цвят от глог. 1 чаена лъжичка от сместа се залива с 200 г вряща вода. Ври 3 минути, кисне 1 час и отварата се прецежда. Това е дозата за един прием. Пие се 3 пъти дневно по 200 г преди хранене. Добре е да се подслажда с мед.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 г коренища от сладка папрат и цвят от ружа, 30 т листа от подбел и по 20 г плодове от резене и плодове от анасон. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 400 г вряща вода. Ври 10 минути на тих огън, кисне 30 минути и отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 100 преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *